Naturnin juuret ovat syvällä pohjoisen luonnossa.

Yrityksemme historia on kuljettu lähes kirjaimellisesti keskellä pohjoista luontoa. Olemme kuluneiden vuosikymmenten aikana suunnitelleet ja valmistaneet outdoor-tuotteita, jotka ovat olleet mahdollistamassa tuhansia unohtumattomia luontokokemuksia.
Jotta voimme nauttia tällaisista kokemuksista vastakin, on jokaisen tehtävä osansa. Uudet Naturn-tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan ympäristöarvot erityisesti huomioiden. Kädenojennuksenamme luonnolle, joka on meille niin paljon antanut.

Olemme luoneet uraauurtavan tuotemalliston, jonka kauneus on pintaa syvempää. Puhdaslinjaisen ajattomaan, pohjoismaiseen tyyliin muotoillut Naturn-uurnat ovat täysin biopohjaisia ja biohajoavia. Tuotteiden materiaalina käytetään suomalaista innovaatiota, 100-prosenttisesti biopohjaista Sulapacia. Seedling-sertifioidussa (EN 13432) sekä GMO-vapaassa raaka-aineessa käytetty puu on peräisin FSC-sertifioiduista metsistä ja sen valmistuksessa hyödynnetään metsäteollisuuden sivuvirtoja. Materiaalissa yhdistyy ekologisuus ja korkea laatu. Siitä ei irtoa ympäristöön mitään haitallisia aineita.

Laadukkaan materiaalin ja optimaalisen rakenteen ansiosta materiaalin käyttö on mahdollisimman vähäistä ja lopputuote kevyt. Erittäin pienen hiilijalanjäljen lisäksi myös maatuminen on selvästi perinteisiä materiaaleja nopeampaa. Tuotteet valmistetaan energiatehokkaasti uusinta valmistusteknologiaa hyödyntäen. Tuotannossa ei myöskään synny hävikkiä, sillä kaikki syntyvä jäte kierrätetään ja käytetään uudelleen uurnien valmistuksessa. Valmiit uurnat pakataan täysin muovittomaan sekä kierrätettävään pakkausmateriaaliin.

Tuotteemme on suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöden mahdollisimman kilpailukykyiseksi, jotta ne olisivat kaikkien valittavissa oleva ympäristöteko.

Valmistettu 100% kasvi- ja puupohjaisesta, 100% biohajoavasta materiaalista

Naturn-uurnat ovat täysin biopohjaisia ja biohajoavia. Tuotteiden materiaalina käytetään suomalaista innovaatiota, 100 % biopohjaista Sulapacia. Seedling-sertifioidussa (EN 13432) sekä GMO-vapaassa raaka-aineessa käytetty puu on metsäteollisuuden sivuvirtoja FSC-sertifioiduista metsistä. Materiaali on yhdistelmä ekologisuutta ja korkeaa laatua. Siitä ei irtoa ympäristöön mitään haitallisia aineita.

Laadukkaan materiaalin ja optimaalisen rakenteen ansiosta materiaalin käyttö on mahdollisimman vähäistä ja lopputuote kevyt. Erittäin pienen hiilijalanjäljen lisäksi myös maatuminen on selvästi perinteisiä materiaaleja nopeampaa.

Naturnin tuotteet valmistetaan pääyhtiömme Karhumuovin tehtaalla Porissa. Tuotannossa ei synny hävikkiä, sillä kaikki syntyvä jäte kierrätetään ja käytetään uudelleen uurnien valmistuksessa.