Naturnin juuret ovat syvällä pohjoisen luonnossa.

Vuosikymmenten kokemus outdoor-tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta keskellä pohjoisen luontoa, sekä tuhannet luonnossa vietetyt hetket ovat synnyttäneet ainutlaatuisen tarinamme, jossa tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan ympäristö huomioiden.

Naturnin uurnat ovat modernilla muotoilullaan selkälinjaista kauneutta edustavia suomalaisia design- tuotteita. Suunnittelun lähtökohtana oli luoda mahdollisimman yksinkertainen ja helppokäyttöinen uurna-mallisto, joka on materiaaliltaan sekä valmistettavuudeltaan ylivoimaisesti ekologisin valinta. Sen materiaalina on käytetty tutkitusti orgaanisesti hajoavia raaka-aineita, kuten kasvi- ja puukuituperäisiä aineisosia, jotka ei haudattaessakaan aiheuta vahinkoa ympäristölle.

Tuotteet valmistetaan energiatehokkaasti uusinta valmistusteknologiaa hyödyntäen, jossa kaikki ylimääräinen raaka-aine kierrätetään kokonaisuudessaan takaisin tuotantoomme. Tuotteet pakataan ympäristöystävällisesti kierrätettävään pakkauskartonkiin.

Tuotteemme ovat suunniteltu jokaista yksityiskohtaa myöden mahdollisimman kilpailukykyiseksi, jotta ne olisivat kaikkien valittavissa oleva ympäristöteko.

Valmistettu 100% kasvi- ja puupohjaisesta, 100% biohajoavasta materiaalista

Naturn-uurnat on valmistettu suomalaisesta puupohjaisesta Sulapac®-materiaalista, joka on täysin biopohjainen ja maatuva. Materiaali on yhdistelmä ekologisuutta ja korkeaa laatua. Siitä ei irtoa ympäristöön mitään haitallisia aineita.

Korkealaatuinen materiaali ja optimaalinen rakenne mahdollistavat vähäisen materiaalin käytön ja kevyen lopputuotteen. Sen vuoksi Naturn-uurnien hiilijalanjälki on erittäin pieni ja maatuminen selvästi perinteisiä materiaaleja nopeampi.

Naturnin tuotteet valmistetaan pääyhtiömme Karhumuovin tehtaalla Porissa. Kaikki tuotannossa syntyvä jäte kierrätetään ja käytetään uudelleen uurnien valmistuksessa.